General Discussion     Tech Questions     Parts & Services     Suggestions/Ideas     Help & Website Instructions     Blogs    

Member Sign In


https://forums.aths.org/Topic47781.aspx
Print Topic | Close Window

By Anonymous - Friday, April 10, 2009 10:15 AM
I seem to be having a sign in problem. I sign in using my ATHS Member number and password. then whenever I access the Forum sites via the Discussion Site, it tells mt I am a guest and to sign in. I try to sign in and it tells me that I am not entering the correct ID or Password. I try to re-register and it tells me that I am allready registered.

WHAT GIVES? 

By Eddy Lucast - Saturday, April 11, 2009 5:07 AM
Anonymous (4/10/2009)
I seem to be having a sign in problem. I sign in using my ATHS Member number and password. then whenever I access the Forum sites via the Discussion Site, it tells mt I am a guest and to sign in. I try to sign in and it tells me that I am not entering the correct ID or Password. I try to re-register and it tells me that I am allready registered.

WHAT GIVES? 

Your ATHS Member number will not work here. Not everyone registered on the forums is an ATHS member. When it says you  are not entering the correct user name or password one of several things could be wrong.

1. You mis-typed your user name.

2. You mis-typed your password.

If you try to register and you get a message, that the name is already registered. Either you or someone else has already registered the user name you entered.

If you've forgotten your username or password, email Eddy.Lucast@remotedata.com and I'll do what I can to get you logged in.